marți, 2 martie 2010

Puteti urmarii emisiunea in fiecare seara de vineri de la ora 20:30 la PRO TV


Loading...
Click Here To Grab This Widget~Design By-Blogdoctor.

Maria Rebeca Neacsu, printesa cu voce de aur, l-a facut pe Pavel Bartos sa planga in culise


 Maria Rebeca Neacsu, printesa cu voce de aur, l-a facut pe Pavel Bartos sa planga in culise
Maria Rebeca Neacsu este un copil cuminte cu un par lung carliontat pe care il are de cand s-a nascut, pentru ca nu a fost tunsa niciodata. Ea a spus ca: “Daca o sa-l tund nu o sa mai fiu o printesa”. Talentul ei a uimit o sala intreaga si l-a emotionat foarte tare pe Mihai Petre, iar Pavel Bartos a plans in culise la auzul vocii ei.
A fost aplaudata minute in sir si ovationata de o sala intreaga. Dupa ce a terminat de cantat piesa "Pie Jesu", Andra i-a spus: “M-ai emotionat foarte tare. Esti un copil atat de frumos si de talentat! Esti o papusa cu o voce superba. Bravo!” Andi a asigurat-o ca atunci cand o sa se faca mare o sa ajunga cu siguranta o mare soprana: “Ai tot ce-ti trebuie: ai voce si ce mi-a placut e ca zambeste in pauze,  cand nu se canta aria are un zambet frumos. Foarte frumos! Bravo!”  Mihai a fost cel mai emotionat de prezenta si de talentul Rebecai: “Tu ai reusit sa ma emotionezi pe mine!  Uite acum eu am amotii si asta e un lucru mare pentru ca mi se intampla foarte rar. Ce mi se pare extraordinar este ca dintr-un corp atat de mic a iesit vocea asta sublima”. Cu trei de Da spusi din tot sufletul de juriu Rebeca merge in etapa urmatoare.   Vezi AICI cat de minunat a cantat Maria Rebeca !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dinu Valentin a impresionat juriul cantand minunat “Cat de frumoasa esti”


 Dinu Valentin a impresionat juriul cantand minunat “Cat de frumoasa esti”
Valentin are 21 de ani, este din Ploiesti si trebuie sa munceasca sa-si intretina familia, lucrand la o spalatorie auto. El are un copil de 2 ani si nu a mai putut sa-si continue studiile desi si-ar fi dorit. A venit la “Romanii au talent” pentru ca vrea sa i se acorde o sansa.
El a venit insotit de tatal lui, care are mare incredere in talentul lui. Acesta a izbucnit in plans in momentul in care Valentin a fost aplaudat la scena deschisa iar publicul l-a ovationat in picioare. El a cantat piesa “Cat de frumoasa esti”, binecunoscuta in interpretarea lui Mihai Traistariu. Andra a fost impresionata de vocea lui mai ales ca, “cel mic” din burta a inceput sa miste si a glumit spunand: “Imediat a simtit talentul”. Mihai i s-a adresat cu “Domnule spalator de masini”si i-a spus ca este foarte talentat si dupa parerea lui ar trebui sa-si schimbe locul de munca. Imediat, Andi a ripostat si a spus ca meseria de spalator de masini este una care reprezinta pe oricine isi face treaba minunat in timp ce Mihai a ripostat: “Eu cred ca el este mai potrivit aici, cantand. Nu sa spele masini, nu ca asta inseamna ca nu am tot respectul pentru cei care spala masini”. Intr-adevar Andi i-a si prezis: “Cariera la spalatoria de masini se cam apropie de sfarsit”. Andra a fost extrem de impresionata de talentul lui si i-a spus ca a lasat-o fara cuvinte: “Bravo! Ai stiut sa alegi aceasta melodie care nu e o piesa usoara, ci, din contra, foarte grea”. Cu trei de Da el merge in etapa urmatoare.   Vezi AICI cum a cantat Dinu Valentin !
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...