miercuri, 23 februarie 2011

Andi Moisescu in duet cu o doamna de 73 de ani la show-ul “Romanii au talent” de la Cluj FOTO

Andi Moisescu in duet cu o doamna de 73 de ani la show-ul “Romanii au talent” de la Cluj FOTO
Sambata, 28 august, si duminica, 29 august, sute de ardeleni au luat cu asalt Teatrul Maghiar de Stat din Cluj pentru a-si sustine talentele in super show-ul “Romanii au talent”, care va fi difuzat de ProTV.
Juriul format din Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre a evaluat talentele de tot felul ale concurentilor intr-un super spectacol in care distractia si surprizele au fost cuvintele de ordine. “Pentru mine a fost extrem de emotionant sa ma aflu acasa, in Ardeal. Eu stiam ca ardelenii sunt tare talentati si am avut dreptate”, a declarat Andra.

Nu doar clujenii au performat pe scena Teatrului Maghiar, ci si romani veniti din Maramures, Satu Mare, Zalau, Targu Mures, Oradea, Bistrita-Nasaud, Brasov si chiar Constanta. Smiley si Pavel Bartos s-au aflat tot timpul alaturi de concurenti, i-au sustinut si au cules impresii la cald despre prestatia lor din cadrul concursului.

In lupta pentru cei 120.000 de euro pusi la bataie de show-ul “Romanii au talent”  nu au existat limite de nici un fel. Cel mai tanar concurent care a evoluat pe scena show-ului este un baietel in varsta de cinci ani, in timp ce cel mai varstnic ardelean venit la “Romanii au talent” are venerabila varsta de 83 de ani.

Talentele ardelenilor au fost si ele de tot felul. Publicul a putut vedea numere de acrobatie si magie, dresaj de animale, fachiri, persoane care imita animale, care tricoteaza in timp ce danseaza sau care au capacitatea de a rosti cuvintele in sens invers in timp real, majorete, jonglerii cu focul si diferite stiluri de dans. Numerele prezentate in timpul show-ului au starnit hohote de ras dar au reusit sa smulga si ropote de aplauze din partea publicului si al juriului, care i-au aclamat in picioare.

Show-urile de la Cluj au fost pline de momente speciale. Unul dintre ele a fost duetul dintre Andi Moisescu si o doamna in varsta de 73 de ani, fosta profesoara de educatie fizica, venita la “Romanii au talent” alaturi de fiul de ei pentru a-si indeplini un vis: acela de a fi prezenta pe o scena, in fata unui public atat de numeros . Vedeta ProTV a cantat alaturi de aceasta o romanta, iar cei prezenti in sala i-au acompaniat cu aplauze.

In timpul show-urilor de la Cluj, Andi a mai acceptat o provocare: aceea de a merge pe monocicleta unui concurent. In aplauzele publicului, acesta a incercat si in cele din urma a si reusit sa faca cateva miscari.

De asemenea, doi dintre membrii  baletului coordonat de Edi Stancu si-au aniversat ziua de nastere, iar adelenii veniti la spectacol le-au cantat “La multi ani!”.

Preselectiile pentru “Romanii au talent” ajung in aceasta saptamana in Moldova. Moldovenii sunt invitati marti, 31 august, la Hotel Central din Piatra Neamt, incepand cu ora 09:30, la preselectiile pentru mega show-ul ce va incepe la ProTV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...