sâmbătă, 26 februarie 2011

Andi Moisescu s-a rasturnat cu masina de raliu si a facut senzatie cu masina cu doua fete, la Pro Motor! VIDEO


 Andi Moisescu s-a rasturnat cu masina de raliu si a facut senzatie cu masina cu doua fete, la Pro Motor! VIDEO

Sambata, 12 februarie, la Pro Motor, Andi Moisescu s-a rasturnat cu masina. Din fericire, incidentul a fost unul doar simulat in timpul unui curs de raliu la scoala pilotului Titi Aur. Prezentatorul Apropo Tv care este si jurat in emisiunea “Romanii au talent”, de la Pro Tv, invata de la campionul la automobilism tot ce inseamna o conducere preventiva, dar si cum sa iasa de sub masina in caz de accident cu rasturnare.
Daca tot se afla pe o pista de raliu, Andi Moisescutesteaza masina pe care vrea sa i-o cumpere sotiei lui, Olivia Steer, un Nissan Juke. Masina simpatica, de oras, cu tractiune integrala, are un motor turbo de 190 CP, iar Andi vrea sa se convinga ca familia lui va fi in siguranta la bordul acesteia.

Adrenalina a atins cote inalte pentru Andi Moisescuin timpul cursului si asta pentru ca Titi Aur l-a provocat si la un concurs cronometrat pe circuitul de raliu, printre jaloane.

Nici Roxana Ciuhulescu nu a spus NU provocarii si s-a intrecut cu prezentatorul Apropo Tv si, totodata, membru in juriul de la show-ul "Romanii au talent".
Andi Moisescu, iremediabil cucerit de curs, a decis sa faca scoala de raliu cu tot ce presupune aceasta, teorie si practica. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...