miercuri, 23 februarie 2011

Pavel Bartos – accidentat la show-ul “Romanii au talent” din Piatra Neamt FOTO

Pavel Bartos – accidentat la show-ul “Romanii au talent” din Piatra Neamt FOTO
Moldova si-a scos la iveala talentele in super show-urile “Romanii au talent” , emisiune ce va fi difuzata de ProTV, care au avut loc in acest weekend la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt. Juriul format din Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre au avut de evaluat si de ales dintre zeci de concurenti cu talente care mai de care mai diverse si mai interesante, veniti din toate zonele Moldovei: Iasi, Piatra Neamt, Vaslui, Onesti, Falticeni, Bacau.
S-au prezentat pe scena “Romanii au talent” tobosari, trupe de dans, travestiti, imitatori, s-au facut demonstratii spectaculoase de arte martiale si a aparut si omul care poate scrie cu ambele maini in acelasi timp.

Spectacolele de la Piatra Neamt nu au fost lipsite de peripetii. Pavel Bartos, unul dintre prezentatorii show-ului s-a accidentat usor la nas sambata seara dupa ce a incercat sa faca niste jonglerii cu mingea. Imediat dupa ce unul din concurenti a iesit de pe scena, Pavel a incercat sa jongleze cu mingea de fotbal, dar in urma unei miscari gresite s-a ales cu o mica lovitura la nas.

Emotiile de tot felul au pus stapanire atat pe juriu, cat si pe concurenti. In show-ul de duminica seara, Andra i-a cantat “La multi ani” unei concurente de numai 7 ani care isi aniversa ziua de nastere. Fetitei i-au dat imediat lacrimile si nu i-a venit sa-si creada ochilor ca Andra este cea care ii canta de ziua ei.  La show-urile de la Piatra Neamt a mai avut loc o premiera. Cea mai tanara concurenta care a ajuns pe scena de la “Romanii au talent” avea numai doua saptamani si jumatate si era cea mai mica membra a unei familii de imblanzitori de flacari si serpi. Un alt moment special al serii a fost atunci cand Andra i-a propus unui concurent sa cante in duet cu ea, fiind extrem de impresionata de vocea lui.
             
Moldovenii veniti sa castige marele premiu de 120.000 de euro  au reusit sa uimeasca publicul si juriul de la “Romanii au talent”. Nu de putine ori sala a fost in picioare pentru a aplauda talentele extraordinare ale unora dintre concurenti. Competitia continua in aceasta saptamana la Constanta. Marti, 7 septembrie, de la ora 09:30, constantenii sunt asteptati la Hotel Palace unde vor avea loc preselectiile pentru “Romanii au talent”, show-ul ce va fi difuzat in curind la ProTv.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...