sâmbătă, 26 februarie 2011

Voci surprinzatoare, acrobatii uluitoare si alte numere inedite, in cea de-a doua editie a emisiunii “Romanii au talent”


 Voci surprinzatoare, acrobatii uluitoare si alte numere inedite, in cea de-a doua editie a emisiunii “Romanii au talent”

Dupa un debut exploziv, cu audiente incredibile si cu oameni talentati care au ridicat pur si simplu sala in picioare si i-au lasat pe jurati muti de admiratie sau i-au facut sa rida in hohote, vineri 25 februarie, ProTv a difuzat cea de-a doua editie a emisiunii “Romanii au talent”.
Dupa prima editie a emisiunii “Romanii au talent” numele lui Narcis Iustin Ianau a ajuns pe buzele tuturor si a facut inconjului tarii in numai citeva ore, iar filmuletul cu prestatia sa de la ProTv a avut zeci de mii de vizualizari.  Mai mult decit atat, talentul sau l-a facut pe Narcis Iustin Ianau vedeta peste noapte chiar si peste hotare.

Numele lui si talentul cu care este inzestrat au tinut capul de afis al stirilor unei televiziuni din Canadacare  au spus ca tanarul de 16 ani din Romania a detronat-o pe celebra Susan Boyle. La fel de surprinzatori au fost si Viorica si Emil Luca, dansatori care au facut nu mai putin de 116 piruete, “Veveritele vesele”, trupa de travestiti din Cluj care s-a dovedit a fi “placerea vinovata” a lui Mihai PetreCristian Novac zisRobo care a electrizat publicul cu miscarile sale incredibile, magicianul Eduard Malita si iubita lui Bianca Onita,Felea Madalina care a uimit toata sala cu numarul sau spectaculos de gimnastica la bara sau gemenii Paul si Virgil Paunescu care au incintat si amuzat in egala masura sala si publicul cu vocile si micarile lor de dans.

Cea de a doua editie a emisiunii “Romanii au talent”, difuzata vineri, 25 februarie, a rezervat alte surprize de proportii: numere incredibile de acrobatie, dresaj sau voci extraordinare care au lasat juriul fara replica. Unii concurenti au smuls ropote de aplauze, altii au provocat hohote de ris, iar unii au impresionat pana la lacrimi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...