luni, 7 martie 2011

Alin Stanis a incantat publicul cu piesa "Nessun Dorma" VIDEO!



 Alin Stanis a incantat publicul cu piesa "Nessun Dorma" VIDEO!Alin Stanis, prezent in cea de-a treia editie a emisiunii "Romanii au talent", a terminat Facultatea de Medicina, sectia Stomatologie, dar nu a practicat niciodata, iar acum are o mica afacere - o patiserie.
El a intrat pe scena si a incantat publicul cu piesa"Nessun Dorma", arie din actul final al operei"Turandot" compusa de Giacomo Puccini, aceasta fiind una dintre cele mai cunoscute arii pentru tenori dintre toate ariile de opera din toate timpurile. Atat publicul, cat si juriul s-a ridicat in picioare sa-l aplaude catre final absolut incantati de vocea sa puternica.

Andra i-a spus lui Alin ca are un timbru deosebit.“Superb! O melodie atat de grea si atat de greu de interpretat” a mai completat Andra care a marturisit ca i s-a facut pielea de gaina mai ales la final.

Andi Moisescu a spus ca: “Este actul artistic in fata caruia chiar ma inclin!”.

Mihai Petre
 a completat si a remarcat ca la el este extraordinara  combinatia dintre puternic si sensibil. Alin Stanisa trecut mai departe cu sute de DA-uri din partea publicului si trei de DA-uri din partea juriului.

Intra AICI sa vezi cum a cantat !

Romanii din afara tarii pot viziona timp de trei zile momentele de la Romanii au talent!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...