luni, 7 martie 2011

Andra s-a rugat ca Orlando sa nu pateasca nimic in timpul momentului de echilibristica! VIDEO


 Andra s-a rugat ca Orlando sa nu pateasca nimic in timpul<span style="color:#f00;"> <span style="color:#000;">momentului de echilibristica</span></span>! VIDEO
Orlando a prezentat vineri seara, la a treia editie Romanii au talent un moment care a reusit sa creeze o stare de tensiune in sala cu numarul lui de echilibristica.
El este din Constanta face parte dintr-o familie de artisti el aflandu-se la a patra generatie si a fost inevitabil sa nu-i placa si lui. El a sperat sa fie la inaltime pentru juriul si publicul de la Romanii au talent ceea ce s-a si intamplat.

Orlando a reusit sa faca echilibristica pe diverse obiecte, cum ar fi o minge sau cilindrii, timp in careAndra a stat cu pumnii stransi si rasufland usurata spre final cand l-a vazut in siguranta. Publicul de la malul marii l-a aplaudat pe Orlando la scena deschisa, dupa ce l-au urmarit cu sufletul la gura facand acrobatii extrem de periculoase.

La finalAndra i-a spus: “Cum m-am rugat pentru tine nu cred ca m-am rugat vreodata pentru mine. Te felicit ! Este extraordinar ceeea ce faci, tot respectul pentru munca ta, pentru ceea ce faci“Andi Moisescu a spus : “Inca nu-mi revin asa ca o sa spun din prima DA”.

Cu trei de "DA", Orlando merge mai departe, in etapa urmatoare.

Vezi aici prestatia lui care a tinut cu sufletul la gura juriul si publicul !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...