vineri, 4 martie 2011

Fachiru a ingrozit juriul de la “Romanii au talent” cu “talentele” lui! FOTO


 Fachiru a ingrozit juriul de la “Romanii au talent” cu “talentele” lui! FOTO

Fachiru, un cunoscut prin lumea sportului a incercat marea cu degetul si a pasit pe scena emisiunii "Romanii au talent" pentru a arata inca o data de ce este in stare.
El a inceput cu stangul pentru ca in loc de un salut politicos in fata juriului acesta a ales un urlet cu care a reusit sa o sperie pe Andra.

Si pentru ca o data nu a fost suficient, a racnit si a doua ora imediat dupa ce Mihai Petre l-a salutat, politicos. Bineinteles dupa acest episod a fost intrebat de Mihai daca s-a linistit, iar raspunsul lui a fost surprinzator: "Acum, da!"

Intrebat daca a venit la “Romanii au talent” doar sa urle,  Fachiru a raspuns: "Nu am venit sa urlu, am venit aici ca sa arat cat de talentat sunt".
Primul lui talent: inghite un ghemotoc de ata dupa care, o scoate prin burta. In timpul acestui moment, atat juriul cat si publicul a fost uluit,  cel putin Andra mai avea putin si se ascudea sub masa.

Imediat dupa asta isi pune un pahar de lapte al carui continut il trage pe nas, iar laptele este scos pe ochi. Normal, dupa ce si-a aratat aceste doua talente a inceput sa urle, in timp ce membrii juriului nu mai stiau cum sa-si revina din socul imaginilor pe care le-au vazut.

Din pacate pentru el, Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu au dat raspunsul final, adica trei de "Nu" fapt apreciat si de publicul prezent in sala.

Asa ca, Fachiru si-a luat laptele si ata si a plecat acasa.

Aceste momente nu au fost facute pentru prima data deoarece el a mai fost invitat si in studioul sport.ro unde nu i-a iesit schema cu laptele si in incercarea lui de a reusi acest moment a lesinat.

Vezi AICI momentele de la sport.ro!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...