sâmbătă, 12 martie 2011

Marian Vasilescu, emotionat, a interpretat piesa “Use Somebody” VIDEO


 Marian Vasilescu, emotionat, a interpretat  piesa “Use Somebody” VIDEO

Jumatate roman, jumatate arab, dupa tata, Marian Vasilescu a “ratat” putin interpretand “Use Somebody”, piesa trupei King of Leon, insa a obtinut trei de Da din partea juriului.
El se prezinta jumatate arab si jumatate timisorean, pentru ca mama e timisoreanca si tatal arab. El este din Drobeta Turnu Severin si a fost adoptat acolo. Parintii adoptivi l-au sustinut in primul rand moral si mai putin financiar pentru ca nu si-au permis, neavand posibilitati.

In ceea ce-i priveste pe parintii lui naturali nu i-a cunoscut si nu crede ca ar vrea sa-i cunoasca. Daca nu s-au interesat de el pana la varsta asta, nici el nu ar avea de ce sa se intereseze de ei, avand in vedere ca are parte de parinti extraordinari care l-au educat si l-au sustinut in tot ceea ce face.

El a cantat pe scena “Romanii au talent” o piesa a lui Kings of Leon, “Use Somebody” si dupa ce a terminat a spus ca a avut putine emotii stiind ca a dat mici “rateuri” la un moment dat.
Andra i-a spus ca are incredere in talentul lui si a spus Da, la fel si ceilalti jurati si cu trei de Da merge mai departe in etapa urmatoare.

Dupa ce el a plecat de pe scena, Andi a sesizat ca nu merita 3 de Da in timp ce Mihai a spus ca a fost un accident. Andra a spus ca emotiile sunt de vina, iar Mihai Petre a adaugat ca “data viitoare daca mai face nu merita, dar baiatul este foarte bun”.
Intra pe romaniiautalent.protv.ro si vezi cum a cantat  Marian Vasilescu"Use Somebody"
Vezi AICI cum a interpretat Marian piesa celor de la Kings of Leon!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...