duminică, 20 martie 2011

Sezonul 1 Episodul 5 - Romanii Au Talent 18.03.2011

Romanii au talent Episodul 1


Deja nu mai este o surpriza pentru nimeni: serile de vineri sunt adjudecate de ProTv la distanta uriasa fata de concurenta. Un lucru e cat se poate de sigur: Romanii au talent, vineri seara, la ProTv ! Acest lucru este certificat de audientele care se invart in fiecare saptamana in jurul unor cifre ametitoare.

Asa s-a intamplat si vineri, 18 martie cind peste 5 milioane de romani au urmarit in minutul de maxima audienta (21.19) inregistrat la nivelul intregii tari emisiunea-fenomen care ii tine pe telespectatori tintuiti in fata micilor ecrane. Pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, virful de audienta a fost inregistrat la ora 21.45, cind ratingul ProTv ajungea la 29,0 puncte de rating si o cota de piata de 70,6%.


Audienta medie inregistrata de emisiunea “Romanii au talent” difuzata vineri, 18 martie in intervalul 20.30 – 22.59 a fost pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani de 23,0 puncte de rating si 58,1% cota de piata, de aprope 10 ori mai mare decit audienta medie inregistrata de Antena 1 care atingea abia 2,4 puncte de rating si 6,0% cota de piata. Cu aceasta cota de piata, ProTv si-a batut propriul record inregistrat la editia difuzata vinerea trecuta, editia a patra, cind cota de piata se ridica la 54,6%. Cu un market-share de 58,1% ProTv stabileste in editia a cincea, difuzata aseara, vineri, 18 martie, un nou record la capitolul cota de piata inregistrata pe emisiunile de divertisment din Romania de la implementarea sistemului cu people-meter in Romania.


ACUM POTI VEDEA TOATA EMISIUNEA INTR-O SINGURA PARTE SI AI SI POSIBILITATEA DE A PUNE FILMAREA PE SITE-UL sau BLOG-UL sau FORUM-UL tau PENTRU A ARATA SI ALTORA !


SERVER 1
Sezonul 1, Episodul/Editia 5

SERVER 2
Partea 1 ( Sezonul 1, Episodul/Editia 5)

Partea 2 ( Sezonul 1, Episodul/Editia 5)

Avertisment:
Primim in fiecare zi comentarii cu injurii adresate noua cu privire la serverele pe care sunt filmele! De aceea va rog pentru cei care au o conexiune mai lenta de internet sa dea play la film apoi sa puna pauza si sa astepte vreo 5-10 min apoi sa dea din nou play! Nu suntem noi responsabili de conexiunile voastre de internet si de serverele unde sunt filmele! Tine-ti minte ca acest site este gratis si nu va cerem nimic in schimb decat respectul vostru pentru munca titanica pe care o depunem! Vizionare placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...