sâmbătă, 12 martie 2011

Teodora Manea, doamna cu bermudele portocalii, se crede unica si talentata! Afla de ce! FOTO


 Teodora Manea, doamna cu bermudele portocalii, se crede unica si talentata! Afla de ce! FOTO


Printre concurentii celei de-a patra editii "Romanii au talent" s-a numarat si Teodora Manea, in varsta de 58 de ani care a venit la emisiune pentru ca se crede unica si talentata.
"Viata mea este scena si simt ca asta trebuie sa fac. Cred ca am talentul necesar pentru a ajunge la Hollywood", asa s-a descris Teodora Manea inainte de a intra pe scena. Cu un zambet larg, doamna a pasit in fata publicului imbracata intr-o pelerina neagra, iar drept fundal si-a adus un panou plin cu icoane.

Bineinteles, fata lui Mihai Petre  a ramas impietrita in momentul in care a vazut o asemenea aparitie pe scena "Romanii au talent". Intrebata ce reprezinta costumatia, acesta a raspuns: "Asta seara vreau sa fiu cea mai mare stea", iar Pavel pus pe sotii a spus:"Luna e langa noi", fiind vorba de sotul concurentei.

Drept dovada a dragostei eterne pe care o poarta juriului si spectatorilor doamna Teodora a adus o esarfa pe care scria "va iubesc" ceea ce a starnit un val de aplauze in sala.

Astfel, doamna s-a pus pe treaba si a inceput sa arate de ce este in stare, adica a inceput sa cante si sa danseze sau mai degraba sa urle si sa se zbenguie.

Cum doamna Manea a sustinut ca juriul va avea parte de surprize, aceasta s-a tinut de cuvant, astfel a aparut prima si singura surpriza: pe sub pelerina neagra, doamna in loc de o pereche de pantaloni normali a scos la iveala o pereche de bermude portocalii cu fese de cauciuc pe care nu s-a ferit sa le arate..

Dupa cum era de asteptat, Mihai Petre a apasat primul butonul de X, menit sa o opreasca pe doamna , el fiind urmat imediat de Andra.

Andi
,
 in schimb a asteptat ca doamna sa-si termine dansul si apasand si el intr-un final pe buton."Multumim Andi", a spus Mihai Petre si a mai adaugat: "Mai, mie nu-mi place cum arata bermudele alea”.

In final, juriul a acordat in unanimitate trei de NU, iar Andra a mai adaugat: "Eu am fost socata". Asa ca, doamna a parasit scena nemaiavand sansa sa ne arate ce poate in etapa urmatoare.

Romanii din afara tarii pot viziona timp de trei zile momentele de la Romanii au talent !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...