sâmbătă, 26 martie 2011

VIDEO Intra AICI si vezi cele mai tari momente din Romanii au Talent. Afla cum vor fi anuntati semifinalistii


 VIDEO Intra AICI si vezi cele mai tari momente din Romanii au Talent. Afla cum vor fi anuntati semifinalistii

O noua runda de talente urmeaza sa isi faca loc pe scena de la “Romanii au talent”, astazi de la ora 20.30 la ProTV. Imitatori, numere de acrobatie si magie, dansuri inedite, voci extraordinare dar si o intreaga serie de talente nemaivazute vor fi ingredientele celei de-a sasea editii a emisiunii.
Juriul format din AndraMihai Petre si Andi Moisescu va avea din nou misiunea de a-i selecta pe cei mai buni si de a-i trimite in etapa urmatoare a concursului.

Dupa  sase editii in care sute de talentati s-au prezentat in fata intregii tari si au reusit sa obtina din partea juriului minim doi de “DA” este momentul ca telespectatorii sa afle numele celor care au castigat un loc in semifinala. In editia de vineri, 25 martie,AndraMihai Petre si Andi Moisescu ii vor alege din lista celor care au trecut in etapa urmatoare pe cei 48 de semifinalisti.

Telespectatorii vor afla si numele primilor 12 care urmeaza sa performeze in prima editie live a emisiunii, difuzata pe 1 aprilie. Restul semifinalistilor vor fi afisati pe site-ul romaniiautalent.ro, vineri noaptea, dupa terminarea emisiunii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...