miercuri, 13 aprilie 2011

Fenomen! Cosmin Agache, baiatul minune care face un beatbox ireal! VEZI AICI VIDEO


 Fenomen! Cosmin Agache, baiatul minune care face un beatbox ireal! VEZI AICI  VIDEO

Cosmin a inceput sa cante prin baie si sa se inregistreze cu telefonul mobil si pana nu a venit pe scena de la Romanii au talent nimeni  nu a stiut ca are un talent extraordinar. Insasi mama sa ii tot spunea: „Da’ mai taci copile din gura!”.
Acum il sustinem cu totii si avem mult mai multa incredere in el. Daca stiam ce poate nu ii mai spuneam sa taca din gura”, povesteste mama lui.

La preselectiile de la Piatra Neamt,  Andra a spus despre el: “Cred ca nu am auzit asa ceva la nimeni. Foarte frumos, felicitari, super! Cred ca mama ta, pe care am vazut-o in culise este foarte mandra de tine”.

Andi Moisescu
 a ramas extrem de impresionat de prestatia lui: “Esti foarte talentat. Ce m-a impresionat foarte tare: esti foarte ritmic!”.
Inainte de a intra pe scena in semifinale, Mihai Petre a spus despre el: "Este un mic autodidact si chiar daca mai are de invatat este un fenomen!", in timp ce Cosmin a recunoscut ca este pus de oamenii de pe strada sa le faca un beatbox.

In aceasta seara el a lasat cu gura cascata pe toti prin faptul ca a reusit sa scoate niste sunete absolut incredibile. Un baterist a repetat dupa el beat-ul impus de Cosmin pana s-a lasat pagubas iar Cosmin a ramas singur pe scena. In tot acest timp Andra a dansat pe ritmul lui si a fost extrem de incantata de sunetele scoase de Cosmin.
Cu un simplu multumesc el si-a incheiat prestatia moment in care Andra, Andi si intreg publicul din sala au tasnit in picioare aplaudand frenetic. Mihai Petre a spus despre el: "Oau! Asta este talentul nativ pe care il cautam. Esti foarte bun! M-ai uimit! Ai personalitate si iti prevad un viitor foarte luminos"
Andra a adaugat ca "As canta cu el oricand!". "Ai un talent mare si sincer! Este un gen putin cunoscut in Romania si sper ca lumea sa te voteze".
Andi a apreciat la el ca nu a invatat decat dupa niste vizionari pe internet si a spus : "Este un talent ireal! Nu a invatat de la nimeni. Indiferent ce se va intampla in sufletul meu esti in finala."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...