vineri, 1 aprilie 2011

Mihai Petre i-a vazut dansand pe finalistii de la “Britain’s Got Talent”! FOTO


 Mihai Petre i-a vazut dansand pe finalistii de la “Britain’s Got Talent”! FOTO
Mihai Petre, unul din juratii emisiunii “Romanii au talent” de la ProTV a petrecut o mini-vacanta de 4 zile la Londra, alaturi de sotia lui, Elwira. Mihai a ales capitala britanica din doua motive: a fost prima oara cand a vizitat orasul si tocmai in perioada asta avea loc festivalul de dans “Move It Dance London”.
M-am bucurat foarte tare sa pot participa la acest festival pentru ca este un eveniment complex care, pe langa demonstratii de dans, are si expozitii de costume, carti sau DVD-uri despre aceasta disciplina. Intr-una din zile am avut marea surpriza sa-I vad pe scena pe cei de la Flawless, o trupa de dansatori care a facut senzatie in finala celui de-al treilea sezon al emisiunii “Britain’s Got Talent”. Sunt foarte buni, dar dupa ce am vazut la “Romanii au talent” pot spune ca si noi le facem fata”, a povestit Mihai.
Mihai si Elwira au profitat din plin de cele cateva zile, s-au plimbat kilometri intregi prin parcurile londoneze si nu au ratat nici unul din muzeele importante. “Eu sunt pasionat de istorie, asa ca in topul preferintelor mele se afla muzeul “Churchill War Rooms”. Este fascinant sa vezi locul din care primul om al Marii Britanii a condus al II-lea Razboi Mondial”, a mai povestit Mihai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...