sâmbătă, 2 aprilie 2011

Narcis Iustin Ianau: "Este umitor ce se intampla, am aparut o data la televizor si de atunci totul s-a schimbat" VIDEO EXCLUSIV


 Narcis Iustin Ianau: "Este umitor ce se intampla, am aparut o data la televizor si de atunci totul s-a schimbat" VIDEO EXCLUSIV

Narcis Iustin Ianau, unul dintre cei trei finalisti alesi in prima semifinala a emisiunii "Romanii au talent" a acordat un interviu special pentru site-ul www.protv.ro imediat dupa momentul prezentat in timpul semifinalei.
"Sincer, nu ma asteptam nici de data aceasta sa reactioneze publicul in acest mod, dar pentru ca m-am exteriorizat si am vrut ca publicul sa simta ceea ce simt eu atunci cand cant sper ca au ramas si mai surprinsi decat la prima preselectie si sper sa ajung in finala", a marturisit Iustin imediat dupa ce a iesit de pe scena "Romanii au talent"

Acesta a mai spus ca viata lui s-a schimbat radical dupa ce a participat la preselectiile "Romanii au talent". Daca inainte nimeni nu-l baga in seama, acum toti se comporta altfel cu mine.

"M-am pregatit foarte intens pentru aceasta semifinala, in asa fel incat sa fac publicul din nou sa planga ascultandu-ma", a mai adaugat Iustin.

El a mai spus ca viata lui este altfel dupa participarea la "Romanii au talent" deoarece acum este oprit pe strada."Lumea ma saluta, ma felicita si este intr-un fel foarte uimitor pentru ca am participat o singura data la televizor si de atunci totul s-a schimbat", a mai spus Narcis Iustin Ianau.
Vezi AICI interviul acordat de Narcis Iustin Ianau !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...