miercuri, 13 aprilie 2011

SENZATIONAL! Vezi cum se joaca Stefan Florescu cu mingea! VIDEO!


 SENZATIONAL! Vezi cum se joaca Stefan Florescu cu mingea! VIDEO!

Stefan Florescu nu stie ce inseamna blat ci doar faptul ca mingea este „iubita” lui care nu-l inseala, asa cum spune el mai in gluma mai in serios. La semifinalele de la "Romanii au talent" el a facut un adevarat show.
Pentru a participa la preselectiile de la "Romanii au talent el si-a vandut bicicleta si a reusit sa impresioneze nu numai juriul cat si publicul iar Mihai Petre i-a spus atunci: "Am apreciat ca ai reusit sa dai ritm jongleriilor, tot ce ai facut ai facut perfect pe muzica”.
Stefan a facut atletism, a jucat fotbal si, desi si-a dorit sa faca performanta, nu a putut din cauza situatiei financiare. Parintii s-au despartit, iar el a fost nevoit sa renunte inclusiv la scoala. L-a fascinat insa un clip, dupa care a inceput sa practice “freestyle football”.
El a urcat pe scena de la semifinalele "Romanii au talent" oferind un numar de zile mari. In ritmul muzicii el s-a jucat cu mingea, iar la final a dat foc uneia si s-a jucat pe ea realizand un adevarat fotbal spectacol.

El a lasat o sala intreaga fara suflare si a fost aplaudat la scena deschisa. Andi i-a spus ca este un formidabil jongleur cu mingea in timp ce Mihai a remarcat faptul ca el face totul in ritmul muzicii, iar felul in care face asta cu   balonul este impresionant.

Intra aici pe pagina de Facebook “Romanii au talent”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...