miercuri, 13 aprilie 2011

Smiley, un talent international – piesa “Love is for free” a ajuns la Sony Music


 Smiley, un talent international – piesa “Love is for free” a ajuns la Sony Music
Smiley, prezentatorul de la “Romanii au talent”, este, la randul lui, un roman foarte talentat. Piesa lui “Love Is For Free” a fost licentiata prin intermediul Cat Music la Sony Music, una din primele doua case de discuri la nivel mondial, cu filiale in practic toate teritoriile lumii.
Contractul a fost semnat zilele trecute de Dan Popi cu Vincent Birbes, directorul artistic al filialei Sony Music din Paris. Cu aceasta ocazie, Smiley i-a prezentat lui Vincent si alte productii ce ii apartin, printre care Radio Killer si Alex Velea, proiecte ce se bucura deja de succes in Franta.
Smiley a mai avut proiecte pe plan international, in postura de producator. El a colaborat cu catareata italiana In-Grid si raperul american Sway.

Cum Parisul este orasul indragostitilor, Smiley a profitat de ocazie si a plecat insotit si de iubita sa, Laura Cosoi.

Piesa “Love Is For Free” a lui Smiley a fost lansata in Romania in toamna lui 2010. Piesa face parte de pe cel mai recent albumul al artistului intitulat „Plec pe Marte” si a primit un feedback extraordinar din partea publicului ocupand 12 saptamani prima pozitie in topul difuzarilor radio din Romania.

Love Is For Free este o piesa care te face sa te simti bine. Are un mesaj simplu si frumos: dragostea e peste tot si nu costa nimic. E cea mai usoara metoda sa fii fericit”, declara Smiley despre piesa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...