sâmbătă, 26 februarie 2011

Andi Moisescu: "A fost spectaculos peste tot la preselectiile pentru Romanii au talent!" VIDEO EXCLUSIV


 Andi Moisescu: "A fost spectaculos peste tot la preselectiile pentru Romanii au talent!" VIDEO EXCLUSIV



Andi Moisescu unul dintre membrii juriului "Romanii au talent" si prezentatorul emisiunii "Apropo Tv"a acordat un interviu in care a vorbit despre ce talente a vazut la preselectiile pentru show-ul "Romanii au talent" ce va fi difuzat de Pro Tv, vineri, de la 20:30.
"Fiecare oras a avut valorile lui si cand zic valori ma refer atat la cei buni cat si la cei foarte buni, pe care eu ii apreciez in mod deosebit, de altfel lucrul asta va fi si vazut si inteles in acelasi timp", a povestitAndi in legatura cu orasele unde au avut loc preselectiile "Romanii au talent".

Intrebat ce momente i-au ramas in suflet, Andi raspunde: " Mi-au ramas mai multe momente in memorie, unii dintre ei sunt foarte buni cred ca o sa ajunga chiar in finala, un baietel care are o voce foarte subtire, cred ca si ceva din zona muzica clasica, in zona dansului vreo doua-trei trupe de dans si desigur cativa fugiti de acasa, dar cu un scop precis, acela de a veni la <<Romanii au talent>>".

Vezi interviul acordat de Andi Moisescu si afla mai multe despre emisiunea "Romanii au talent" ce va fi difuzata la Pro Tv, vineri de la 20:30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...