sâmbătă, 26 februarie 2011

Pe romaniiautalent.ro poti urmari, in premiera, momente inedite din show!


 Pe romaniiautalent.ro poti urmari, in premiera, momente inedite din show!


Mai sunt doar cateva zile pana la lansarea celui mai asteptat show al anului: “Romanii au talent”. Pana pe 18 februarie, ziua in care va debuta emisiunea la ProTv, cei mai nerabdatori dintre voi pot intra pe www.romaniiautalent.ro. Site-ul ofera, pe langa informatii generale despre formatul show-ului, interviuri cu juratii Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre, declaratii ale celor doi prezentatori ai show-ului, Smiley si Pavel Bartos, imagini in premiera cu cativa dintre concurentii prezenti la preselectii si reprezentatiile lor.
Astfel, cei mai curiosi dintre fanii productiei care a facut furori in intreaga lume si a revolutionat entertainmentul se vor putea delecta cu cele mai impresionante, mai curajoase sau mai dezinvolte acte artistice pe www.romaniiautalent.ro.

Razvan Popescu -  Beatbox

Razvan Popescu are 21 de ani si este din Constanta. A venit la “Romanii au talent” pentru a arata tuturor de ce este in stare si pentru a propaga acest nou stil muzical. Razvan face beatbox de 4 ani de zile, iar numele lui de scena, cunoscut printre  prieteni, este “Maleta”. El nu a venit singur la acest concurs: in culise s-a aflat in permanenta sora lui, iar in sala avea un grup puternic de sustinatori.  In prezent Razvan este student la Facultatea de Farmacie.  Pe langa muzica si scoala, ii place foarte mult sa imite personaje. Vezi aici cum s-a descurcat la preselectii.

Alina Dimache -  Opereta

Alina Dimache are 34 de ani, este din Bucuresti, fiind de profesie jurnalist. A venit la preselectiile show-ului  “Romanii au talent” din Constanta alaturi de sotul ei in incercarea de a-si masura talentul: cantareata de opera. Alina a venit foarte bine pregatita, cu o costumatie minutios realizata, lucru apreciat atat de juriu, cat si de prezentatori. Chiar daca opera este marea ei dragoste, Alina s-a aratat interesata si de un duet cu Smiley.

Bogdan Armenean - Iris


Bogdan Armenean are 23 de ani, este din Bistrita si se ocupa cu montarea aparatelor de aer conditionat. Muzica este visul lui de cand era mic, iar Cristi Minculescu, solistul trupei Iris este idolul lui. De aceea a si ales sa il imite in competitia “Romanii au talent” de la Cluj. Bogdan canta si intr-o trupa alaturi de cativa colegi de la locul de munca. Pentru ca acestia nu erau in oras in ziua preselectiei, el a ales sa isi incerce norocul de unul singur. Vezi aici cat de bine se descurca.

Bernice si Ana – cantarete

Bernice (15 ani) si mama ei au cantat pentru prima oara impreuna la show-ul “Romanii au talent” de la Cluj. Cele doua sunt pasionate de muzica, dar pana acum nu au mai cantat in duet. Bernice este obisnuita cu scena, ea participand la diverse festivaluri.

Mihaela Tuca – dansatoare din buric

Mihaela Tuca are 20 de ani si este din Mangalia. A venit la “Romanii au talent” pentru a demonstra ca este o buna dansatoare de belly dance. Mihaela danseaza de la varsta de 5 ani, iar in urma cu 3 ani a facut din asta o profesie. Nu a luat niciodata lectii, ci a invatat singura, exersand foarte mult in fata oglinzii. Vezi aici cum danseaza

Tudor Horia – Numara foarte repede literele

Tudor Horia are 41 de ani si este din Timisoara. Talentul lui este de a numara foarte rapid literele dintr-o fraza. Tudor spune ca asta este o simpla deprindere si nu exista niciun secret. Visul lui este sa gaseasca cat mai multi competitori cu care sa se intreaca si, la un moment dat, sa concureze pentru un loc in Cartea Recordurilor. El l-a impresionat juriul cu capacitatile sale matematice, vezi aici cum a reactionat Andi Moisescu.

Cornelia Ghica – cantareata 

Cornelia Ghica a venit din Buzau la Constanta pentru a participa la “Romanii au talent”, unde a ales sa cante o doina din zona Gorjului. Pasionata de muzica, Cornelia canta de la varsta de 14 ani. Mai mult, ea si-a transformat pasiunea in profesie, fiind profesoara de muzica. Experienta de la “Romanii au talent” a fost extrem de emotionanta, dar a bucurat-o foarte tare, spune ea.

Haim Goldenstein – beatbox

Haim are 28 de ani este din Israel, dar de 12 ani locuieste in Constanta. A venit la “Romanii au talent” pentru a face beatbox, pasiune pe care o are de mai bine de 4 ani. Haim face parte de 1 an de zile dintr-un “cor de beatbox” din Israel. Atunci cand nu exerseaza tot felul de ritmuri si sunete, Haim este avocat, fiind specializat in Drept Comercial.

Toader Aurel – cantaret

Toader Aurel, sau “Nea Aurica” cum ii spun prietenii a venit din Valenii de Munte la “Romanii au talent”  cu ganduri mari: vrea sa castige! In varsta de 64 de ani, a urcat pe scena acestui show pentru a canta melodiile compuse chiar de el. “Romanii au talent” i-a oferit sansa de a-si indeplini visul: “Am prins ultimul tren, la ultimul vagon, ultima scara”. Fost tractorist, Nea Aurica a compus un imn al crizei, “La portile Europei”, pe care l-a interpretat in fata Andrei, a lui Andi Moisescu si a lui Mihai Petre. In culise s-a aflat in permanenta sotia lui, extrem de emotionata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...