miercuri, 23 februarie 2011

Andi Moisescu, vacanta in resortul bio din Germania alaturi de familie FOTO

Andi Moisescu, vacanta in resortul bio din Germania alaturi de familie FOTO
Cum tot ce-i santos, Moisestilor le place, Andi, unul dintre juratii showului "Romanii au talent", ce va fi difuzat de Pro Tv, si-a petrecut din nou vacanta alaturi de Olivia si cei doi nazdravani ai lor, David si Luca, in resortul bio din Germania in care au fost si anul trecut.
Asa cum marturiseste Andi Moisescu, ei au avut parte de „o noua evadare, de o saptamana in padurile atat de primitoare din Bavaria, intr-un cadru perfect, 100% natural, decupat parca din basm”.

Pentru cei mici a fost cu adevarat o vacanta de neuitat, deoarece au testat in premiera lucruri noi.Luca, mezinul familiei, a calarit pentru prima data un ponei si tot el a descoperit un nou sinonim pentru inghetata:Danke schon.
A descoperit cuvantul magic care l-a convins pe bucatar sa-i dea inghetata, fara sa fim noi de fata. De fapt, de atunci e convins ca asa se spune la inghetata in limba germana”, povesteste amuzat Andi.

Aventurile nu l-au ocolit nici pe David, care, intr-una din zile, a devenit pirat alaturi de ceilalti copii din resort si au pornit prin padure in cautarea unei comori. Aceasta a si fost descoperita, cum altfel decat ticsita cu dulciuri, spre incantarea celor mici. Dupa asa peripetii, este usor de inteles de ce parintilor le-a fost foarte greu sa-l convinga pe David sa se intoarca acasa. El era hotarat sa ramana definitiv in Germania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...