miercuri, 23 februarie 2011

Vino la preselectiile de la Romanii au talent !

Vino la preselectiile de la Romanii au talent !
Romanii au talent, show-ul care va fi difuzat de ProTV, se apropie de faza preselectiilor prin tara, unde sunt asteptati toti romanii care sunt gata sa-si arate talentul. Astfel, in data de 24 august se da startul la talente in Cluj, la Hotel Belvedere, unde sunt asteptati toti ardelenii, incepand cu ora 9:30.
Dupa ce, timp de mai mult de doua luni, toti cei talentati au avut ocazia sa se inscrie pe site-ulwww.romaniiautalent.ro, a venit si momentul in care acestia sa se prezinte si sa-si arate talentul. Daca nu ai reusit inca sa te inscrii pe site, poti veni direct la preselectie cu formularul printat pe care il gasesti aici.

Competitia pentru marele premiu de 120.000 de Euro este deschisa tuturor.  Nu conteaza meseria pe care o ai in viata de zi cu zi, astfel incat sunt asteptati  de la contabili la bucatari, de la sudori la economisti, de la profesori la cismari, de la medici la vanzatori,  de la farmacisti la someri, toti sunt invitati sa vina sa arate lumii intregi cat sunt de talentati.

De asemenea, nu conteaza nici varsta sau numarul de persoane care isi propun sa-si etaleze abilitatile. Dupa Timisoara unde banatenii au venit sa-si arate talentul, este randul ardelenilor sa-si arate talentul la Cluj, unde sunt asteptati la preselectie. Orasele ramase sunt urmatoarele:

1.    Cluj, 24 august, la Hotel Belvedere, incepand cu ora 9:30
3.    Piatra Neamt, 31 august, la Hotel Central, incepand cu ora 9:30
4.    Constanta, 7 septembrie, la Hotel Palace, incepand cu ora 9:30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...