miercuri, 23 februarie 2011

Smiley


 Smiley
La show-ul asta m-a surprins absolut tot si sunt convins ca aceleasi reactii le vor avea si telespectatorii atunci cand vor vedea emisiunea. Sunt foarte multe povesti interesante, multi oameni extraordinari pe care i-am intalnit in toata tara.
Ne-au placut foarte tare preselectiile cu public, pentru ca ai parte de un spectacol in care nu stii ce urmeaza. Si de aceea nu vrem sa divulgam prea multe, pentru ca vrem ca telespectatorii sa aiba parte de acelasi soc pe care l-am avut si noi.

Vorbim de oameni normali. Au vieti normale, cu slujbe asemenea, iar momentul acesta le poate transforma viitorul pentru totdeauna. Romanii sunt foarte creativi. E drept ca nu au aceleasi posibilitati financiare ca afara, dar am vazut ca improvizeaza foarte mult.

Eu si Pavel suntem in pozitia omului de acasa. Nu stim ce urmeaza, nu stim ce o sa faca omul pe scena, habar n-avem. Avem aceleasi reactii pe care le aveti si voi. Cred in succesul acestei emisiuni, pentru ca nu ma lasa sa plec din fata televizorului. Si mai exista un motiv pentru care cred ca va avea succes: promoveaza valori reale, oameni adevarati si normali si schimba vieti. Romania, in acest moment, are nevoie sa creada in noi, in romani, sa vedem ca nu suntem cei mai slabi, nu suntem cei mai saraci, nu suntem asa de prosti pe cat ne cred altii. S-ar putea sa fim mai buni decat ne credem.

Noi suntem alaturi de fiecare concurrent. Simtim cam de ce ar avea nevoie si suntem acolo indiferent de prestatia lor de pe scena. Cel mai important este ca ei au curajul sa vina in fata unui public atat de numeros si sa isi arate talentul in fata intregii tari. Este de apreciat determinarea lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...