miercuri, 23 februarie 2011

Timisorenii au avut parte de super show-uri la “Romanii au talent” FOTO

Timisorenii au avut parte de super show-uri la “Romanii au talent” FOTO
Timisoara are talent si un public minunat! Aceasta este concluzia la care au ajuns Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu, juriul de la “Romanii au talent”, care au evaluat weekend-ul acesta talentele romanilor din vestul tarii.
“Timisoara are un public fantastic, cu oameni extraordinari, care participa, nu stau si se multumesc doar sa priveasca. Timisorenii sunt foarte activi si ii respect pentru asta”, a declarat Mihai Petre.
Sambata si duminica opera din Timisoara a fost luata cu asalt de banatenii doritori sa-si vada si sa-si sustina talentele locale. Show-urile la care au mai participat Smiley si Pavel Bartos alaturi de baletul coordonat de Edi Stancu au umplut salile si au scos la iveala talente nebanuite ale timisorenilor: contorsionisti, jonglerii cu flacari sau cu sticle, numere de magie sau persoane care cantau la tot soiul de obiecte.

Romanii care si-au aratat talentul pe scena operei din Timisoara au reusit fie sa starneasca hohote de ras, fie sa ridice in picioare juriul de la “Romanii au talent” in ropote de aplauze. “Mi-au placut foarte mult concurentii care au venit.  Am avut parte de talente mai putin asteptate , lucru pe care de altfel vroiam sa-l vad. Mi-a placut foarte mult un domn care canta la piaptan, un alt domn care numara cu usurinta literele dintr-o fraza, dar mai sunt si multi altii”, a povestit Andi Moisescu.

Andra si Andi Moisescu le-au facut si o surpriza timisorenilor veniti sa-si sustina talentele. Intr-una din pauze cei doi au cantat in duet o melodie populara, spre bucuria oamenilor din sala. In final si Mihai Petre a trebuit sa cante un refren, provocat fiind de Andra. Publicul a fost insa alaturi de el, l-a sustinut, iar Mihai a avut ocazia sa demonstreze ca nu se pricepe numai la dans.

Pentru ca luni, 23 august, Andra si-a aniversat ziua de nastere, la show-ul de duminica seara timisorenii i-au cantat “La multi ani”, iar artista a primit un tort si un buchet imens de flori. “M-am emotionat foarte tare cand sala a inceput sa-mi cante. E un sentiment foarte frumos sa simti atata energie pozitiva chiar de ziua ta sis a ai in jur atatia oameni care tin la tine”, a declarat Andra.
Saptamana aceasta este randul Clujului sa-si sustina eroii. Sambata si duminica, pe 28 si 29 august, clujenii talentati se vor prezenta in fata juriului de la “Romanii au talent” intr-un super spectacol ce va avea loc la Teatrul Maghiar de Stat de la ora 12:00 si 19:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...