luni, 14 martie 2011

3 Style Crew, un breakdance cu momente originale la "Romanii au talent"


 3 Style Crew, un breakdance cu momente originale la "Romanii au talent"
Formata in urma cu 5 ani, trupa Style Crew este compusa din fratii Tanase si un prieten de-al lor. Fratii Tanase repeta de la varsta de 6 ani si au inceput prin a o face prin holurile blocurilor. Fiind orfani de tata ei au trebuit sa-si ajute mama si castiga bani din dans.
3 Style Crew sunt din din Valea Jiului si au venit la Romanii au talent sa danseze break dance.
Dupa prestatia lor, Mihai Petre le-a spus ca au fost interesanti si i-a intrebat cu ce se ocupa iar ei au spus ca doar cu dansul.

"Mi se pare fantastic pentru ca aveti o stare de spirit buna, sunteti tineri si va ocupati cu ceva frumos. Voi ne spuneti tuturor ca tinerii din Romania au o sansa, sunteti un puternic exemplu si ca mai exista speranta ca se pot face lucruri bune. Cred ca voi, asa cum sunteti acum, sunteti un exemplu pentru tara asta”, le-a spus Mihai Petre.

Andi a spus ca i-ar placea sa dansez asa cum au dansat baietii,  “cred ca as lasa-o pe nevasta-mea cu gura cascata”. Ei au primit trei de Da si merg in etapa urmatoare.

Dupa ce au iesit de pe scena Pavel Bartos le-a spus ca datorita lor o sa se apuce sa faca un “freeze”. Toate ideile prezentate in momentul lor de pe scena sunt ale lor: ideea cu faxul sau aspiratorul. “Nu am copiat si am inregistrat si editat piesa pe care am dansat inclusiv aspiratorul”.

Smiley 
le-a spus ca asa e si bine pentru ca toate trupele fac totul impreuna. Au avut multe emotii si in acelasi timp o bucurie mare pentru ca cea mai mare satisfactie a lor a fost faptul ca  publicul i-a aplaudat in picioare si, binenteles, Mihai Petre in picioare felicitandu-i.

Vezi AICI un breackdance original, in interpretarea trupei 3 Style Crew !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...