luni, 14 martie 2011

Sezonul 1 Episodul 4 - Romanii Au Talent 11.03.2011

Romanii au talent Episodul 1
Concurentii celei de-a patra editii a emisiunii ‘Romanii, au talent” nu vor conteni sa-i uimeasca pe jurati, pe cei prezenti in sala, dar si pe telespectatorii prezenti in fata micilor ecrane. Talente dintre cele mai diverse se vor perinda pe scena “Romanii au talent” sub privirile uneori uimite, alteori admirative ale juratilor Andi Moisescu, Andra si Mihai Petre. Vineri, 11 martie, de la 20:30, oameni cu voci extraordinare, fachiri, dansuri electrizante, numere indraznete cu serpi si multe alte prestatii menite sa taie respiratia oricui vor fi ingredientele unei seri spectaculoase ce va declansa din nou ropote de aplauze, lacrimi sau hohote de ras.
Dupa trei editii cu audiente extraordinare si momente spectaculoare care i-au impresionat pe jurati si au ridicat publicul in picioare, vineri seara urmeaza la ProTv o noua editie a emisiunii “Romanii au talent” care va scoate la iveala noi talente de exceptie. Juratii Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre vor avea din nou ocazia sa trimita in etapa urmatoare a emisiunii oameni talentati, inzestrati cu calitati extraordinare, oameni cu curajosi, lipsiti de orice inhibitie, increzatori in talentul si sansa lor.Avertisment:
Primim in fiecare zi comentarii cu injurii adresate noua cu privire la serverele pe care sunt filmele! De aceea va rog pentru cei care au o conexiune mai lenta de internet sa dea play la film apoi sa puna pauza si sa astepte vreo 5-10 min apoi sa dea din nou play! Nu suntem noi responsabili de conexiunile voastre de internet si de serverele unde sunt filmele! Tine-ti minte ca acest site este gratis si nu va cerem nimic in schimb decat respectul vostru pentru munca titanica pe care o depunem! Vizionare placuta!


Partea 1 ( Sezonul 1, Episodul/Editia 4)
                       


Partea a 2-a ( Sezonul 1, Episodul/Editia 4)
                       


Partea a 3-a ( Sezonul 1, Episodul/Editia 4)
                       


> CLICK AICI PENTRU EPISOADELE ANTERIOARE <

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...