luni, 14 martie 2011

Ana Maria Balaceanu a speriat juriul interpretand foarte convingator un blestem


 Ana Maria Balaceanu a speriat juriul interpretand foarte convingator un blestem
Are 19 ani si a venit la "Romanii au talent" pentru a arata un lucru care ii place mult sa-l faca. Ea a interpretat un blestem si l-a speriat pe Mihai Petre, pentru ca s-a dus tinta la el recitand un blestem incat la un moment dat a facut semnul crucii si i-a spus “Piei!”
 
Actul ei actoricesc a speriat pentru moment juriul, astfel incat Andra a apasat pe X in timp ce Andi i-a spus ca are copii mici acasa, “ai mila de mine”.

Andra
 a intrebat la final: “A scapat colegul meu Andi?!”. 
Mihai a apreciat-o pentru ca a fost destul de credibila dar “la un moment dat m-am speriat rau de tot, dupa care ai avut un moment putin mai slab si am zis: Ok, joaca. Dar sa stii ca a fost un moment in care m-am intrebat  : Doamne ca oi mai fi facut la 19  ani si de ce se intoace totul impotriva mea acum?”.

Ana Maria
 i-a raspuns, glumind, “Sa stiti ca am 19 ani si ca tot ce puteati face ar fi fost sa ma concepeti”, moment in care sala a aplaudat-o foarte tare.

Andra
 i-a spus ca i-a placut foarte mult mometul, a jucat foarte bine si ca a dat X pentru ca nu a vrut sa ajunga la colegul ei, Andi cu aceleasi blesteme.”Lasand gluma la o parte ai jucat foarte bine”, a mai adaugat Andra.

Andi 
a avut o singura curiozitate: “Daca Mihai, asa prin absurd, nu ar fi jucat perfect pana la sfarsit cam de pe la ce vers te-ai fi gandit sa vii tu la mine?”  Iar Ana Maria i-a raspuns: “La ultima strofa unde marturisesc iubirea mea celui care “m-a lasat” pentru ca sunteti o persoana blanda si nu as fi vrut sa va fac rau”.

Cu trei de Da ea merge in etapa urmatoarea.

Vezi AICI cat de inspaimantator a fost blestemul rostit de Ana Maria !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...