joi, 10 martie 2011

Cosmin Agache face beatbox de 4 ani si la inceput repeta prin baie si se inregistra cu telefonul mobil


 Cosmin Agache face beatbox de 4 ani si la inceput repeta prin baie si se inregistra cu telefonul mobil
Cosmin s-a nascut pe 26 mai 1996 in Botosani. Mama, in varsta 43 de ani, lucreaza la o simigerie, iar tatal este dulgher, lucreaza in constructii. Cosmin are un frate mai mare, Claudiu Gabriel de 19 ani. Parintii sunt oameni simpli, care tin foarte mult la familie si care au facut tot ceea ce le-a stat in putinta pentru a oferi o viata cat mai buna copiilor lor.
Cosmin a inceput sa faca beatbox in urma cu 4 ani. Urmarea pe Youtube momente din emisiunea“Britain’s Got Talent” si i-a atras atentia un filmulet cu un baiat care facea beatbox. Cosmin nu stia ce inseamna asta, credea ca este vreo ramura a box-ului, dar din curiozitatea l-a deschis. A inceput sa se uite la filmuletul respectiv in fiecare zi de nenumarate ori, a ramas uimit de ce pot unii sa faca cu vocea lor si a incercat si el.

Beatbox in fiecare zi
In prima faza i se parea ca nu poate sa scoata niciun sunet asa cum trebuie si s-a gandit sa renunte.  Dupa o perioada, cu mai multa rabdare, a incercat din nou. La inceput a fost greu, insa acum cunoaste foarte multe sunete pe care le combina si cu care se joaca pana cand obtine rezultatul dorit.

Cosmin repeta in fiecare zi. Nu are un program fix, dar indiferent de ce preocupare ar avea, se trezeste facand beatbox. Urmareste in continuare filmulete si tutoriale pe youtube pentru a se perfectiona si pentru a invata lucruri noi.

Talentul lui nu a fost remarcat inca de la inceput de parinti. Mama isi aduce aminte cum, la un moment dat, a inceput sa scoata tot felul de sunete care nu aveau nici un sens. Din acest motiv, la inceput,  nimeni din familia lui nu a inteles ce face el cu adevarat. Asta insa nu l-a descurajat. El le spunea ca lui asta ii place, ca ceea ce face el este foarte frumos, dar ei nu au de unde sa inteleaga. De multe ori, Cosmin mergea si repeta in baie, se inregistra cu telefonul, iar apoi arata rezultatul familiei sale.

Dupa un an de zile de repetitii intense, acestia au inceput sa-si dea seama de calitatile sale. “Acum il sustinem cu totii si avem mult mai multa incredere in el. Daca stiam ce poate nu ii mai spuneam sa taca din gura”, povesteste mama lui.

Cum a ajuns la "Romanii au talent"

Cand a vazut promo-urile la “Romanii au talent”, Cosmin s-a gandit ca asta este sansa lui. S-a interesat cand vor avea loc preselectiile si ce trebuie sa faca pentru a se inscrie, dupa care i-a spus mamei ca el vrea sa mearga la Piatra Neamt.

Cand am ajuns la “Romanii au talent” si l-am vazut pe Cosmin pe scena nu mi-a venit sa cred. Eu nu stiam nimic despre ce avea el sa interpreteze pentru ca a vrut sa fie o surpriza pentru toata lumea. Mi-au tremurat picioarele de emotie pe tot parcursul prestatiei lui, si am fost si eu extrem de uimita de talentul lui, pentru ca nu avem asemenea “antecedente” in familie. Dupa acest concurs, toata familia are si mai multa incredere in ceea ce el poate sa faca”.

Cosmin povesteste ca nu a avut foarte mari emotii pe scena de la “Romanii au talent” desi, atunci cand a vazut emisiunea i s-a parut ca era foarte speriat.

Visul lui cel mare este sa concureze la cele mai importante competitii de beatbox din lume.

Vezi AICI prestatia lui Cosmin de la "Romanii au talent"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...