sâmbătă, 19 martie 2011

Mihai Petre, amenintat cu bataia de un spectator ! Afla de ce !


 Mihai Petre, amenintat cu bataia de un spectator! Afla de ce!
Cea de-a cincea editie a emisiunii "Romanii au talent" a inceput cu putin suspans deoarece Mihai Petre in urma jurizarii era sa primeasca o palma de la un spectator.
Momentul a inceput foarte bine, si anume cu intrarea pe scena a unei tinere care intrebata fiind de ce a venit la “Romanii au talent”, a raspuns: "Am vrut sa evidentiez trei talente, si anume: dans, muzica si actorie ".

Si asa a inceput primul moment, cel de dans, in care tanara s-a straduit sa danseze balet cat poate ea de bine. Din pacate, Mihai Petre nu a fost multumit de ce se vedea pe scena si a apasat imediat pe “X”. Dupa balet, fata a trecut la un tip de dans mai alert si asa a inceput sa se dezbrace, adica sa-si dea jos rochita roz, iar  reactia publicului a foarte pozitiva.

Pe de alta parte, Andi Moisescu si-a pus mainile la ochi, iar Mihai s-a intors cu spatele la scena. Andra nu a mai rezistat nici ea mai mult si a fost a doilea membru al juriului care a apasat pe “X”, fara regrete. Pentru ca Andi nu a apasat pe "X", tanara si-a continuat numarul cu un dans oriental starnind rasul in sala, iar punctul culminant a fost atunci cand a inceput, dezbracata fiind, sa cante muzica populara.

"Ok, parerea mea este ca a fost un moment foarte slab de la o petrecere foarte proasta. Nu a avut niciun sens si momentul tau mi s-a parut foarte, foarte slab", a spus Mihai Petre serios. La care tanara a adaugat: "Credeam ca se apreciaza faptul ca am gasit o idee de a lega ceva, de a prezenta ceva frumos, dar nu sunt profesionista".

Asa ca, intr-un final juriul a dat trei de "Nu". Acest fapt si mai ales comentariile acide ale lui Mihai Petre au enervat la culme un spectator care s-a indreptat catre el si i-a spus: "Nu stiu cine esti, dar esti foarte obraznic si ma abtin cu greu sa nu te plesnesc".

In tot acest timp Mihai s-a enervat si l-a invitat cat a putut el de politicos sa paraseasca locul destinat juriului. In cele din urma Petre a scapat nevatamat, iar spectatorul, unul dintre sustinatorii fetei care tocmai fusese respinsa probabil si-a vazut de treaba. Intra pe www.RomaniiAuTalente.blogspot.coo si vezi cele mai tari momente din emisiune !

Romanii din afara tarii pot viziona timp de trei zile momentele de Romanii au talent!
Inscrie-te AICI daca vrei sa fii in public la semifinalele "Romanii au talent"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...