duminică, 20 martie 2011

Vineri dupa vineri, la ProTv, "Romanii au talent" – emisiunea care spulbera concurenta!


 Vineri dupa vineri, la ProTv, "Romanii au talent" – emisiunea care spulbera concurenta!
Deja nu mai este o surpriza pentru nimeni: serile de vineri sunt adjudecate de ProTv la distanta uriasa fata de concurenta. Un lucru e cat se poate de sigur: Romanii au talent, vineri seara, la ProTv ! Acest lucru este certificat de audientele care se invart in fiecare saptamana in jurul unor cifre ametitoare.
Asa s-a intamplat si vineri, 18 martie cind peste 5 milioane de romani au urmarit in minutul de maxima audienta (21.19) inregistrat la nivelul intregii tari emisiunea-fenomen care ii tine pe telespectatori tintuiti in fata micilor ecrane. Pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, virful de audienta a fost inregistrat la ora 21.45, cind ratingul ProTv ajungea la 29,0 puncte de rating si o cota de piata de 70,6%.

Audienta medie inregistrata de emisiunea “Romanii au talent” difuzata vineri, 18 martie in intervalul 20.30 – 22.59 a fost pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani de 23,0 puncte de rating si 58,1% cota de piata, de aprope 10 ori mai mare decit audienta medie inregistrata de Antena 1 care atingea abia 2,4 puncte de rating si 6,0% cota de piata. Cu aceasta cota de piata, ProTv si-a batut propriul record inregistrat la editia difuzata vinerea trecuta, editia a patra, cind cota de piata se ridica la 54,6%. Cu un market-share de 58,1% ProTv stabileste in editia a cincea, difuzata aseara, vineri, 18 martie, un nou record la capitolul cota de piata inregistrata pe emisiunile de divertisment din Romania de la implementarea sistemului cu people-meter in Romania.

Si la nivelul publicului din mediul urban diferenta ramine la fel de zdrobitoare cu ProTv inregistrind 22,0 puncte de rating si o cota de piata de 45,8%,  pe locul al doilea situindu-se TVR cu 3,4 puncte de rating si o cota de piata de 7,2%, in timp ce Antena 1 s-a clasat abia pe locul al treilea cu 3,4 puncte de rating si 7,1% cota de piata. Astfel, meciul de fotbal difuzat de Antena 1 nu a avut nici o sansa, nici pe publicul din mediul urban, nici pe publicul comercial din mediul urban in fata romanilor talentati care au aparut la ProTv.

Pe site-ul www.romaniiautalent.ro cel mai vizionat clip a fost cel al baiatului care s-a jucat cu mingea intr-un mod incredibil, Stefan Florescu reusind sa adune pana in acest moment 335.657 vizionari ale prestatiei sale de la Romanii au talent. Internautii au mai fost extrem de incantati sa revada si momentul lui Valentin Paun, cel care l-a facut sa rada pe Andi Moisescu atunci cand a mimat piesa lui Adrian Minune "Alo, alo" realizand 284.461 afisari pe site-ul emisiunii.

Povestea Madalinei Stanciu, cea care din scaunul cu rotile a ajuns sa danseze, a impresionat si publicul de internet care a vizualizat prestatia ei de la Romanii au talent de 146.792 de ori. In top 5 cele mai vizionate prestatii se mai afla si  Alin Imre, baietelul care a dansat precum Michael Jackson cu 132.944 afisari si Florin Harsan sau altfel spus, omul foarfeca, cu 127.807 afisari.

Vineri seara, scena de la “Romanii au talent” a apartinut in cea mai mare parte dansatorilor, imitatorilor, jongleurilor si magicienilor. Juriul a ramas fara cuvinte la numerele prezentate, iar publicul i-a rasplatit pe concurenti cu urale si ropote de apaluze.

Seara a debutat cu Corul Barbatesc din Finteusul Mare, un cor infiintat inca din anul 1918. Momentan grupul numara 50 de membri (40 dintre ei aflandu-se pe scena de la “Romanii au talent”), diferenta de varsta dintre ei fiind uimitoare: cel mai tanar are 18 ani, iar cel mai in varsta 83 de ani.  Momentul lor a fost rasplatit cu ropote de aplauze de catre spectatorii clujeni, iar recatiile juriului au fost si ele pe masura. Mihai Petre a declarat scurt: “Domnilor, m-ati facut mandru ca sunt roman!”, iar Andi Moisescu s-a inclinat in fata talentului lor.

O alta surpriza a serii de vineri au fost Stefan Manduc si iubita lui Reka Lazin, din Satu Mare. Ambii dansatori, cei doi s-au inscris separat la “Romanii au talent” si au reusit sa impresioneze juriul obtinand trei de “DA”. In varsta de 19 ani, Reka a vrut sa le arate tuturor ca si o fata poate executa miscari de dans de cele mai multe ori atribuite exclusiv baietilor..si a reusit!

Multi dintre concurenti au venit la “Romanii au talent” pregatiti cu un dans in stilul Michael Jackson, insa nici unul dintre ei nu s-a descurcat atat de bine ca Alin Imre, un baietel de 11 ani din Bucuresti. “Ma impresioneaza potentialul pe care il vad intr-un copil ca tine”, a declarat Mihai Petre legat de prestatia lui Alin.

Titanii Funky Fresh a fost inca una din marile surprize ale serii de vineri. Trupa, spun cei patru tineri, este printre cele mai vechi grupuri de dans din Romania, formata initial in anul 1983, din patru baieti. Din formula actuala, formata in urma cu aproximativ 3 ani,  fac in present parte un economist, un consilier juridic, un somer si un angajat al unui Birou de Relatii cu Clientii. “Cred ca sunteti unul din momentele care au foarte mari sanse sa castige premiul de 120.000 de euro”, le-a marturisit Mihai Petre.

Dansul a fost la putere, asa ca seara a continuat cu Paun Valentin, un tanar de 23 de ani, student la Medicina.  Miscarile sacadate si foarte bine executate insotite de foarte mult umor, a reusit sa ii aduca trei de “Da” din partea juriului.

Unul dintre cele mai surprinzatoare momente a fost cel prezentat de Madalina Stanciu, o dansatoare la bara de 23 de ani din Timisoara. Madalina a venit insotita de fetita ei Denisa, in varsta de 2 ani si 8 luni si de mama ei. Cand era foarte mica a facut gimnastica de performanta fiind antrenata chiar de Nadia Comanesci, dar din cauza unei accidentari la coloana vertebrala  fost nevoita sa renunte. Accidentul a imobilizat-o intr-un scaun cu rotile timp de 1 ani si jumatate. Madalina si-a gasit insa puterea de a merge mai departe si a contat intotdeauna pe sprijinul fratelui ei, pe care din pacate l-a pierdut in urma cu cativa ani. A venit la “Romanii au talent” pentru a-I oferi o viata mai buna fetitei ei. Emotiile din timpul concursului au fost atat de mari, incat a iesit de pe scena in lacrimi, dar cu trei de “DA” din partea juriului.

Foarte mari emotii le-au creat telespectatorilor si juriului  cei de la Clubul Sportiv Akikai din Tecuci, a caror demonstratie de forta si concentrare i-au lasat pe toti cu gura gascata. Cei 14 membrii prezenti pe scena de la “Romanii au talent” au ridicat intreaga sala in picioare si au obtinut pe langa trei de “DA” si multe cuvinte de lauda din partea juriului.

Seara talentelor s-a incheiat cu Stefan Florescu, in varsta de 18 ani, din Botosani. Acesta a practicat atletism si fotbal de performanta, dar acum a venit la “Romanii au talent” pentru a uimi prin felul in care jongleaza cu mingea. “Esti unul dintre cele mai mari talente pe care le-am vazut vreodata”, a declarat Andi Moisescu dupa ce Stefan si-a incheiat numarul.

Romanii din afara tarii pot viziona timp de trei zile momentele de Romanii au talent!
Inscrie-te AICI daca vrei sa fii in public la semifinalele "Romanii au talent"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...