duminică, 20 martie 2011

Pavel Bartos are talent la accidentari


 Pavel Bartos are talent la accidentari
In timpul filmarilor pentru emisiunea “Romanii au talent” de la ProTV, Pavel Bartos si-a descoperit si el o noua…aptitudine: aceea de a se accidenta.  Din aproape fiecare oras in care au ajuns, Pavel a luat cu el cate un “semn”.
Primul incident a avut loc la Timisoara. In timp ce incerca sa le faca o fotografie unor fani alaturi deSmiley, se tot ducea in spate pentru a-i prinde pe toti in cadru. Din pacate nu a estimat corect distanta, iar cand s-a intors s-a lovit cu capul de panoul din decor. Urmele nu au fost insa vizibile. 
Seria accidentelor a continuat si la Cluj. La finalul unuia dintre show-uri, in timp ce se afla pe scena alaturi de Smiley, executand cu gratie cateva miscari de dans, Pavel a “reusit”  sa se impiedice si sa cada chiar in momentul in care isi pregatea iesirea din scena.

La Piatra Neamt, incidentele au lasat si urme. Dupa ce Stefan Florescu a executat un numar de fotbal freestyle, Pavel i-a imprumutat un pic mingea pentru a-si demosntra si el talentul. A incercat sa o loveasca cu capul din viteza, dar din pacate s-a ales cu o julitura destul de adanca la nas.

Pe Bartos nu trebuie sa-l bati. Ii spui atat: stii ce ai de facut!”, a spus Smiley atunci cand si-a vazut partenerul de scena cu nasul spart. Accidentarile lui Pavel nu mai erau o surpriza nici pentru Andra, Mihai Petre sau Andi Moisescu.

Cu toate astea, de fiecare data cand un concurent executa figuri mai dificile sau prezenta un numar care avea nevoie de vreo recuzita speciala, Pavel era sfatuit sa stea la distanta. Acesta a fost si motivul pentru care la Constanta…a stat departe de mare!

Romanii din afara tarii pot viziona timp de trei zile momentele de Romanii au talent!
Intra AICI pentru a vedea prestatiile tuturor concurentilor de la "Romanii au talent"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...