sâmbătă, 12 martie 2011

Pro Tv a inregistrat cea mai mare cota de piata din 2001 pana in prezent: 75,6% cu Romanii au talent FOTO


 Pro Tv a inregistrat cea mai mare cota de piata din 2001 pana in prezent: 75,6% cu Romanii au talent FOTO
Spulberind record dupa record, emisiunea “Romanii au talent” difuzata vineri seara la ProTv are o audienta in crestere de la o editie la alta. Practic, emisiunea “Romanii au talent” nu are concurent in randul programelor difuzate de celelalte televiziuni. Formatul i-a cucerit iremediabil pe romani care se uita vineri dupa vineri in numar din ce in ce mai mare la emisiunea difuzata de ProTv.
In minutul de maxima audienta inregistrat la 22.39, ProTv a atins pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani un varf de  audienta de 31,4 puncte de rating si o cota de piata fabuloasa de 75,6 procente. Asta inseamna ca 3 sferturi din publicul comercial din mediul urban care avea televizorul deschis se uita la emisiunea “Romanii au talent” de la ProTv. Cu procentul de 75,6%, ProTv a inregistrat vineri seara un record absolut al cotei de piata obtinind cel mai mare market-share la nivelul tuturor televiziunilor din Romania, luand in calcul toate tipurile de programe (divertisment, filme, seriale, meciuri, stiri, etc.).

Peste 5 milioane de romani urmareau emisiunea de la ProTv la 22.08, minutul de aur inregistrat la nivelul intregii populatii a Romaniei.

Audienta medie inregistrata de emisiunea “Romanii au talent” difuzata vineri, 11 martie in intervalul 20.30 – 22.54 a fost pe publicul comercial din mediul urban cu virste suprinse intre 18-49 de ani de 23,3 puncte de rating si 54,6% cota de piata, de aprope 6 ori mai mare decit audienta medie inregistrata de Antena 1 care atingea abia 4,7 puncte de rating si 10,9% cota de piata.

Si la nivelul publicului din mediul urban diferenta ramane la fel de zdrobitoare cu ProTv inregistrand 22,2 puncte de rating si o cota de piata de 44,3%, iar Antena 1 doar 5,5 puncte de rating si 11% cota de piata.

Cea de-a patra editie a show-ului “Romanii au talent” difuzat de ProTV in fiecare vineri de la ora 20:30, a adus din nou in fata intregii tari oameni al caror talent a reusit sa uimeasca peste masura. Voci incredibile, dansuri electrizante, numere umoristice, cascadori si fachiri au fost cateva din ingredientele unei seri care i-a tinut pe telespectatori cu sufletul la gura.

Seara talentelor a debutat cu Vasilescu Tanasie Ionel Marian, un tanar de 19 ani din Drobeta Turnu Severin, care a venit la “Romanii au talent” pentru a canta. Marian nu si-a cunoscut niciodata parintii biologici, fiind infiat cand era foarte mic. Visul lui de a deveni cantaret a prins contur vineri seara, la ProTV. “Cred in talentul tau”, i-a spus Andra dupa ce acesta a interpretat un cover al piesei “Use Somebody” al trupei Kings of Leon.

 Una din marile revelatii ale serii a fost Maria Rebeca Neacsu din Constanta, fetita care a impresionat publicul si juriul pana la lacrimi cu vocea ei puternica. “De data asta tu ai reusit sa ma emotionezi pe mine si asta nu mi se intampla foarte des. Esti o minune!” a declarat Mihai Petre.

Trupa “Frequency a reusit si ea sa primeasca trei “DA” uriasi din partea juriului. Baietii danseaza impreuna din 2004 si au reusit performanta de a face lucruri impresionante pe scena. Dansul este marea lor pasiune, in viata de zi cu zi fiecare dintre ei avand o cu totul alta ocupatie, cum ar fi fotograf, economist sau IT-ist.

O alta mare surpriza a venit din partea lui Dinu Valentin, un tanar de 22 din Ploiesti, care lucreaza la o spalatorie auto. Valentin nu a avut ocazia sa isi continue studiile pentru ca are o familie si un copil de doi, pe care trebuie sa ii intretina. A venit la “Romanii au talent” pentru ca vrea sa i se acorde o sansa, sa reuseasca sa faca ceva in viata. Vocea sa a  impresionat atat juriul, cat si publicul, Valentin ajungand in aplauzele tuturor in urmatoarea etapa a concursului. “A fost o placere sa te ascult. Esti foarte talentat. M-ai lasat fara cuvinte”, a fost reactia Andrei, imediat dupa ce Valentin si-a incheiat actul artistic.

Seara a continuat cu Tatiana Ilescu o tanara de 21 de ani din Chisinau, care a venit special la Bucuresti pentru emisiunea “Romanii au talent” pentru a demonstra ca talentul exista si peste Prut. Tanara a pregatit un numar special cu cercuri, numar care a fost apreciat de juriu cu trei de “DA”.

Copiii de la Fanfara Rotaria Junior din Targu Jiu nu au intampinat nicio problema in a obtine in unanimitate “DA”-uri din partea Andrei, a lui Mihai Petre si a lui Andi Moisescu. Baietii cu varste cuprinse intre 6 si 16 ani canta impreuna de doi ani si sunt foarte mandri de reusitele lor.

In editia de vineri, 11 martie, telespectatorii ProTV au putut-o urmari si pe Luca Madalina Laura din Roman. Aceasta a reusit sa cucereasca publicul cantand la nai. “Nu credeam ca o fata cu nai putea sa ma impresioneze in modul in care ai facut-o tu”, a declarant Mihai Petre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...