joi, 10 martie 2011

Regulament “Romanii au talent” - Publicul alege marele castigator!


 Regulament “Romanii au talent” - Publicul alege marele castigator!
Concurentii care impresioneaza juriul si obtin cel putin doi de “DA” reusesc sa se califice pentru etapa urmatoare, ceea ce inseamna ca au o sansa de a ajunge in semifinala. Dintre toti acestia, juriul va alege semifinalistii. Deciziile Andrei, ale lui Mihai Petre si ale lui Andi Moisescu vor fi anuntate in ultima editie inregistrata a emisiunii, difuzata pe 25 martie. Atunci publicul va afla care sunt semifinalistii.   
In fiecare dintre cele trei semifinale, difuzate in direct, vor exista 16 concurenti. Finalistii vor fi alesi atat de public, cat si de juriu. Semifinala are doua momente. Dupa prestatia primilor opt concurenti, publicul isi va alege preferatul prin sms. In urma clasamentului facut pe baza voturilor, primul clasat merge direct in finala, in timp ce juriul va desemna si el un finalist, alegand  intre cei clasati pe locurile doi si trei.

Sistemul este acelasi si pentru cea de-a doua parte a semifinalei, in care evolueaza ceilalti opt concurenti. Astfel, exista patru finalisti pe editie.

In finala exista 12 concurenti care se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de Euro. Castigatorul va fi desemnat de catre public prin sms.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...