sâmbătă, 26 martie 2011

Spectacol socant la Romanii au talent: un tanar a mancat sticla si o lama de ras !


 Spectacol socant la Romanii au talent: un tanar a mancat sticla si o lama de ras!
Nimic din ce vazusera inainte la “Romanii au talent” nu i-a pregatit pe Andra, Mihai si Andi pentru spectacolul terifiant pe care li l-a oferit Ciprian, un tanar inalt, brunet, care a venit pe scena imbracat simplu, cu un rucsac si cu o atitudine foarte relaxata.
Sunt sudor, am venit sa prezint aici un numar de fachirism”, s-a prezentat Ciprian in fata juriului. Tacticos si foarte calm, concurentul si-a scos din rucsac un pahar, din care a inceput sa muste. Se auzea foarte clar cum crantane sticla in gura lui.Andra s-a speriat si a apasat imediat pe X.
Tanarul a scuipat inapoi bucatelele de sticla: nici urma de semn pe chipul lui ca l-ar fi durut. Cei trei jurati ramasesera tintuiti in scaunele lor, nu stiau daca vor avea puterea sa priveasca mai departe ce avea sa faca tanarul.

A urmat o demonstratie si mai tulburatoare: Ciprian a scos o lama de ras, pe care a mestecat-o, si, la fel ca si cu paharul de sticla, a scuipat bucatelele. A baut un pic de apa, dupa care si-a continuat numarul, cu doua ace de seringa pe care si le-a infipt in obraji.  Multi dintre cei din sala au tipat de groaza, apoi l-au aplaudat.

Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu erau in stare de soc la sfarsitul reprezentatiei lui Ciprian si au rasuflat usurati cand au vazut ca a terminat. Mihai si-a gasit cu greu cuvintele si i-a spus “Dureros moment”, la care concurentul a raspuns ca “Deloc”.

Intra aici si vezi VIDEO momente din emisiune! Intra pe RomaniiAuTalente.blogspot.com

Nu inteleg placerea asta, dar e extraordinar. E evident ca nu oricine e in stare de asa ceva”, a continuat Mihai.

Toti cei trei membri ai juriului au considerat ca tanarul are talent si trebuie sa mearga in etapa urmatoare. “Trei de Da, iesi afara”, a glumit Mihai Petre la final.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...