vineri, 8 aprilie 2011

Fratii Paunescu catre Mihai Petre: "Noua ne place sa fim imprevizibili" INTERVIU EXCLUSIV


 Fratii Paunescu catre Mihai Petre: "Noua ne place sa fim imprevizibili" INTERVIU EXCLUSIV

Fratii Paunescu, cei doi gemeni care au cucerit juriul si publicul la preselectiile "Romanii au talent", mai mult cu dansul  decat cu piesa interpretata de acestia, au fost si in semifinale. Din pacate, Paul si Virgil nu au mers mai departe in competitie, mai mult decat atat au fost aspru criticati de juriu.
Ei au acordat un interviu exclusiv pentruwww.protv.ro in care au comentat reactia lui Mihai Petre din timpul show-ului "Romanii au talent".

"Evident trebuie sa incepem cu criticile. Noua ne place sa fim imprevizibili, daca in preselectii am venit cu ceva ritmat, muzica anilor 70` - 80`, acum am vrut sa avem un alt impact. Intotdeauna sa venim cu lucruri noi", au spus fratii Paunescu.

Pentrul momentul care l-au prezentat au repetat vreo luna si jumatate: "Am vrut sa iesim bine si cred ca in fata telespectatorului am facut o impresie buna".

Intrebati daca li s-a schimbat viata dupa participarea la "Romanii au talent", Paul si Virgil au spus: "Altfel suntem priviti acum, cand mergem pe strada", iar la metrou lumea le fredoneaza piesa cu care au intrat in semifinalele "Romanii au talent". Vezi AICI ce melodie au interpretat in semifinale !

Urmareste mai jos interviul cu fratii Paunescu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...