vineri, 8 aprilie 2011

"Romanii au talent" - Vezi concurentii din ultimele doua semifinale LIVE !


 "Romanii au talent" - Vezi concurentii din ultimele doua semifinale LIVE!
Vineri, 8 aprilie, si sambata, 9 aprilie, se da startul ultimelor doua semifinale de la “Romanii au talent”, care fi transmise in direct din Studiourile MediaPro din Buftea incepand cu ora 20.30.
In a treia semifinala, de pe 8 aprilie, vor concura AcroMystic, Cosmin Agache, Borsan Ioan Daniel, Corul Transylvania Voces, Neacsu Rebeca, Rotar Ioana Roxana, Boiangiu Alma, Stefan Florescu si Stancu Cristian, Trupa Clevers, Trupa Dance Fiction Crew si Marian Vasilescu.
Pe 9 aprilie, de la 20:30, in cea de-a patra semifinalade la “Romanii au talent”, se vor intrece pe scena urmatorii concurenti: Dinu Valentin, Natalia si Aliona Duminica, Felea Madalina, Luca Valentin, Stanis Alin, Veronica Fizesan, Orlando Oprescu, Trupa Blockbusters Crew, Fanfara Rotaria Junior, Luca Madalina, Duo Mistik – Amalia si Ionut Protopopiu, Trupa Freaquency.

Fiecare dintre cei 12 semifinalisti de vineri si sambata au misiunea de a-i impresiona pe cei de acasa si de a-i face pe acestia sa voteze in favoarea lor. Unicul vot care conteaza este cel al publicului, acesta fiind singurul care-i poate trimite pe semifinalisti in mare finala. Dupa incheierea tuturor celor 12 prestatii ale concurentilor, in seara de sambata, respectiv duminica, publicul va putea incepe sa voteze.

In urma voturilor telespectatorilor se va alcatui un top al celor mai apreciati concurenti. Cei clasati pe locurile intai si doi vor merge direct in finala, urmand ca locul al treilea sa fie stabilit de juriu care va putea sa-l aleaga pe unul dintre concurentii aflati pe locurile trei si patru.

Castigatorul marelui premiu in valoare de 120.000 de euro va fi ales pe 25 Aprilie, intr-o zi mare, in a doua zi de Paste cand va avea loc FINALA emisiunii “Romanii au talent” ce va fi difuzata in direct la ProTV!

Toate informatiile despre cele 4 semifinale, numele celor 48 de semifinalisti, precum si grupele din care fac parte acestia, insotite de filmulete cu prestatiile lor din timpul celor 6 show-uri, dar si informatii despre cum pot face parte din publicul prezent la semifinale, la toate emisiunile live sunt postate pe site-ul www.romaniiautalente.blogspot.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...