vineri, 8 aprilie 2011

Invitati speciali la semifinalele “Romanii au talent”: vezi despre cine e vorba !


 Invitati speciali la semifinalele “Romanii au talent”: vezi despre cine e vorba!

Vineri si sambata, 8 si 9 aprilie, de la ora 20:30 ProTV difuzeaza ultimele doua semifinale ale super show-ului “Romanii au talent”. Dupa ce saptamana trecuta au fost desemnati primii sase finalisti (Narcis Iustin Ianau, Trupa Balance, Familia Luca, Tutu Adrian, Alina si Cristina si Akikai) este randul celorlalti 24 de semifinalisti sa lupte pentru un loc in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro. 
La fel ca si data trecuta, publicul este cel care decide. In urma voturilor lor, primii doi clasati ajung direct in finala urmand ca juriu. Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu,  sa mai aleaga un finalist dintre cei clasati pe locurile trei si patru.
Si in aceste doua editii difuzate vineri si sambata de la ora 20:30 surprizele se vor tine lant. Concurentii au pregatit numere spectaculoase si surprinzatoare in incercarea de a-si pune cat mai bine in evidenta talentul si de a castiga voturile celor de acasa.

Ultimele doua semifinale ale emisiunii  “Romanii au talent” vor aduce in fata telespectatorilor si invitati speciali. Vineri, 8 aprilie, pe scena show-ului vor veni cu un moment special cele 8 perechi concurente din noul sezon “Dansez pentru tine”, emisiune ce revine la ProTV din 15 aprilie, dar si Smiley, care lasa pentru cateva momente deoparte postura de prezentator. Sambata, 9 aprilie, invitatii speciali vor fi Horia Brenciu si Marius Mihalache, muzicianul care a cucerit intreaga lume cu tambalul sau.

Vineri si sambata telespectatorii ProTV vor afla care sunt si ceilalti 6 finalisti care intra in cursa pentru premiul de 120.000. Marea finala va avea loc chiar a doua zi de Paste, luni, 25 aprilie, de la ora 20:30.

Intra aici pe pagina de Facebook - Romanii au talent!

Vezi cum poti sa faci parte din publicul de la semifinalele "Romanii au talent"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...