vineri, 8 aprilie 2011

Rasul e garantat! Povestea VEVERITELOR VESELE care au impresionat la Romanii au talent! INTERVIU EXCLUSIV


 Rasul e garantat! Povestea VEVERITELOR VESELE care au impresionat la Romanii au talent! INTERVIU EXCLUSIV

Trupa de "fete" Veveritele vesele ce a fost prezenta in cea de-a doua semifinala "Romanii au talent" au vorbit intr-un interviu exclusiv pentru  www.protv.ro despre cum s-au simtit pe scena, dar si ce joburi au in viata de zi cu zi.
Dupa ce la preselectii Mihai Petre a spus ca Veveritele sunt "placerea lui vinovata", in semifinla se pare ca s-a cam schimbat situatia, drept urmarea acesta le-a criticat destul de aspru.

Bineinteles, replica lor nu a intarziat sa apara: "Cred ca de data asta l-am deranjat noi pe Mihai Petre. Nu dar acesta este rolul lui si noi il intelegem". Desigur ,"fetele" au mai spus ca ii multumesc lui Mihai pentru toata sustinerea si ca spera sa-i mai aduca zambetul pe buze si de acum incolo.

Intrebate cum de au venit la preselectia "Romanii au talent" acestea au raspuns: "Am ca daca tot facem ceva inedit de ce sa nu vada toata Romania si sa demonstram inca o data ca romanii sunt deschisi la minte".

"Ele" au transmis si un mesaj publicului: "Ceea ce facem noi este un act artistic. In viata de zi cu zi avem cu totul alte joburi si nu purtam rochite si sutiene umplute cu vata, iar ceea ce facem este pentru amuzamentul publicului si atat"Vezi AICI momentul prezentat in semifinala "Romanii au talent"

Vezi mai jos interviul exclusiv pentru www.protv.ro acordat de Veveritele vesele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...