duminică, 3 aprilie 2011

Pepe a cantat iubirea la a doua semifinala de la "Romanii au talent"


 Pepe a cantat iubirea la a doua semifinala de la "Romanii au talent"
Aflat in plin scandal mediatic dupa ce si-a prins sotia, pe Oana Zavoranu, ca l-a inselat si a decis sa divorteze, Pepe, pe langa explicatii si dovezi de nezdruncinat, a avut taria sa si cante in unele dintre aparitiile lui la emisiunea lui Catalin Maruta, "Happy Hour". La cea de-a doua semifinala a supershow-ului "Romanii au talent" Pepe a prezentat piesa "Hai spune, cinecine", ovationata indelung de public.
Cantecele lui Pepe sunt dedicate iubirii sau unor momente importante care i-au marcat viata si de aceea pune multa pasiune in interpretare.

Cea mai recenta piesa cantata de el a fost vineri, 1 aprilie, la "Happy Hour", unde i-a daruit un buchet de trandafiri albi soacrei lui, Marioara Zavoranu, si i-a cerut iertare. "V-am spus" i-a fost dedicata soacrei lui si tuturor celor care nu au inteles iubirea dintre el si Oana Zavoranu. Pepe a mai cantat la "Happy Hour": "Clipe ce s-au frant""Mama mea""Prea tarziu""Numai iubirea".

La cea de-a doua semifinala a super show-ului"Romanii au talent"Pepe a interpretat cu multa pasiune "Hai, spune cine, cine".

Pepe 
a marturisit ca s-a simit fermecat de publicul prezent la "Romanii au talent".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...