duminică, 3 aprilie 2011

Petruta Kupper, pe scena de la "Romanii au talent"


 Petruta Kupper, pe scena de la "Romanii au talent"

Dupa ce a cucerit Germania Petruta Cecilia Kupper, eleva lui Gheorghe Zamfir, a demonstrat pe scena de la "Romanii au talent" ca poate ajunge la fel de usor si in inimile romanilor.
Petruta a participat la concursul de acelasi gen dar in varianta nemteasca, Das Supertalent, pentru a-si ajuta mama. In urma cu doi ani ea a impresionat  juriul format din Dieter Bohlen, Sylvie van der Vaarsi Bruce Darnell.  Cei trei au fost atat de incantati de prestatia ei incat au trimis-o in semifinale, iar publicul a ajutat-o sa ajunga pe locul 3 din finala.

Si acum ea se bucura de mare succes in Germania mai ales ca anul trecut a editat si un album „Pantraume”, pentru care a primit si o nominalizare la Premiile Echo pentru cel mai bun debut national.

Ea a fost invitata la "Happy hour" in urma cu un an si a povestit aventura ei si despre celebritatea de care se bucura in prezent. La aceeasi editie a emisiunii lui Maruta Petruta Kupper a interpretat LIVE "Once upon a time in the west" si "The lonley shepard".

La semifinala din 2 aprilie, Petruta Kupper a fascinat publicul si juriul cu sunetele naiului ei fermecat !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...