duminică, 3 aprilie 2011

Sezonul 1 Episodul 7 - Romanii Au Talent 1.04.2011

Romanii au talent Episodul 1
Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre fac parte din juriul emisiunii care a inceput pe data 18:02:2011 la Pro TV. Formatul de televiziune „Got Talent“ îşi va încerca norocul şi în România, după succesul obţinut în celelalte 30 de ţări în care este difuzat.
Misiunea celor trei membri ai juriului – Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu – implică alegerea celor mai talentaţi români. După descoperirea talentelor, miza emisiunii va fi premiul cel mare pentru care vor lupta concurenţii.

„Causticul” Simon Cowell (50 de ani), cunoscut în special pentru apariţiile la emisiuni care descoperă tinere talente, deţine şi compania de producţie SyCo Records. Cowell a renunţat la şcoală când avea 16 ani şi s-a angajat la una dintre cele mai mari case de discuri din lume, EMI, la departamentul de sortare a corespondenţei. Şapte ani mai târziu şi-a înfiinţat propriul label, Fanfare, dovadă că proverbul „nu e business ca showbusinessul” a funcţionat, în cazul său.
Romanii au talent, cel mai tare show marca got talent din Romania. Intra sa vezi videoclipuri romanii au talent, poze, stiri si noutati cu romani talentati din cadrul emisiunii Romanii au talent.
SERVER 1
Sezonul 1, Episodul/Editia 7

Avertisment:
Primim in fiecare zi comentarii cu injurii adresate noua cu privire la serverele pe care sunt filmele! De aceea va rog pentru cei care au o conexiune mai lenta de internet sa dea play la film apoi sa puna pauza si sa astepte cateva min. apoi sa dea din nou play! Nu suntem noi responsabili de conexiunile voastre de internet si de serverele unde sunt filmele! Tine-ti minte ca acest site este gratis si nu va cerem nimic in schimb decat respectul vostru pentru munca titanica pe care o depunem! Vizionare placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...