sâmbătă, 26 martie 2011

Distractie si voie buna la "Romanii au talent": Marius a cantat la o chitara de aer !


 Distractie si voie buna la "Romanii au talent": Marius a cantat la o chitara de aer!
Marius, concurentul care a venit la “Romanii au talent” pentru a canta la o chitara de aer, nu a reusit sa ii convinga pe jurati ca este talentat, dar, cu siguranta, le-a oferit un moment frumos, in care toata lumea a ras si s-a distrat.
La intrebarea Andrei, de ce a venit la emisiune, Marius a raspuns simplu: “Nu stiu, am venit din intamplare. Voi canta la o chitara imaginara”. Si chiar asta a si facut, pe acordurile melodiei celor de la AC/DC – “Thunderstruck”.
Mihai Petre a apasat primul pe butonul de X, apoiAndi Moisescu si Andra. Talentul lui Marius nu i-a impresionat pe jurati, dar i-a binedispus: Pavel Bartos, Smiley si Andi au urcat si ei pe scena si au inceput sa cante la instrumente imaginare si sa danseze, spre amuzamentul publicului.
 
Momentul a fost unul stupid. Nu are legatura masca de bal cu melodia”, a comentat Mihai PetreAndi Moisescu siAndra au parut emotionati de momentul simpatic pe care l-a prezentat Marius: “Mie imi pare rau ca nu apreciati sinceritatea omului. A spus ca vine sa cante la o chitara de aer, asta a cantat in aer”, a spus Andi, iar Andra a adaugat “Si mie imi pare rau”.

Repetam pana anul viitor, facem o formatie, ii rupem”, l-a consolat Andi Moisescu pe Marius, care a primit trei de “Nu” din partea juriului de la “Romanii au talent”.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Loading...